Spoštovani poslovni partner!

Dovolite, da vam na kratko predstavimo naše podjetje in njegovo dejavnost.
Smo podjetje, ki tradicijo nenehno kvalitetno izpopolnjujemo, širimo in sledimo evropskim tendencam ter standardom. Vršimo serijsko proizvodnjo polizdelkov oljnih in plinskih gorilnikov za nemško podjetje Intercal ter proizvajamo stroje za rezanje kruha – Kruhoreznice DOMINA in vse njene rezervne dele.

Poleg proizvodnje pa se ukvarjamo še s: prodajo in najemom delovnih ter gradbenih strojev (viličarji, bagri, valjarji, traktorji, ….). odkupom in prodajo tovornih, osebnih vozil ter kombijev prodajo Kruhoreznic DOMINA ter njenih rezervnih delov, poleg tega pa vam nudimo tudi celoten servis kruhoreznic prodajo manjših in večjih ogrevalnih sistemov nemškega podjetja Intercal prodajo kaminov na bioetanol - ekokaminov Naše osnovne smernice so strokovnost ter razvoj podjetja podkrepljen z zadovoljnimi partnerji, katerih je vedno več Vabimo vas, da nas obiščete v našem podjetju, kjer vam bomo svetovali in vam z veseljem predstavili naš prodajni program.

Zagotavljamo vam, da se kvaliteta slovenskega oz. evropskega gospodarstva odraža tudi na našem poslovanju in izdelkih ter upamo, da vam bomo s kvalitetnimi uslugami uresničili vaše želje. Fiš d.o.o.

Kontakt - 070 111 777 - Luka